6 Ekim 2013 Pazar

BAHÇELİ'NİN DAVA ARKADAŞI İSTEMİHAN TALAY!

VARAN 3

Sn. İstemihan TALAY hakkındaki gerçekleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Yalan söylemiyoruz, iftira atmıyoruz. Kamuoyundan saklanmaya çalışılan gerçekleri teker teker su yüzüne çıkartıyoruz.


CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Sn. İstemihan TALAY bir zamanlar "Milli bir duruş sergilemek gerektiğini düşünüyorum" diyerek MHP'ye göz kırptı ve MHP'nin kurmay isimleri ile flörte başladı.


İstemihan Talay MHP'de

Siyasetteki yelpaze çok hareketli. DSP'li eski bakanlardan İstemihan Talay MHP'den aday. Nedenini şöyle anlattı:


Erdal İnönü'nün genel başkanlığı döneminde SHP'de Genel Sekreter Yardımcısı iken geçtiği DSP'nin kurduğu hükümetlerle yıllarca bakanlık yapan İstemihan Talay, MHP'yi seçti. 

Talay, Türkiye'nin içte ve dışta ciddi kuşatmalarla karşı karşıya olduğunu belirterek, "Milli bir duruş sergilemek gerektiğini düşünüyorum" dedi. Talay şöyle devam etti: 

"Sayın Devlet Bahçeli ile zaten bir dostluğumuz var. Birlikte olduğumuz hükümet döneminden gelen karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı bir dostluğumuz oluştu. Kendisini güvenilir bir devlet adamı olarak tanıdım. Bugün Türkiye'nin siyasetinde, uzun dönem görev yapan ve ülke sorunlarına milli menfaatler doğrultusunda çözüm üreten geniş bir yelpaze var. Bu yelpazeyi bir araya toplamak gerekiyor."

Kaynak: http://www.internethaber.com/istemihan-talay-mhpde-84180h.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder